estudio Sol

hoe

Door af te stemmen op jouw energie en het aanraken van je lichaam, nodig ik je uit je weer volledig met jezelf te verbinden. In een gesprek vooraf is er ruimte voor wat er bij je speelt – en voor je wensen wat betreft de massage. Na afloop is het meestal prettig om nog even in de stilte te blijven. Een sessie duurt ongeveer anderhalf uur.

waar

Sinds 2016 geef ik mijn massages in het souterrain van Rudolf Magnus, een markant universiteitsgebouw in de stijl van de Haagse School: het voormalig laboratorium voor ‘kennis der geneesmiddelen en geneesmiddelenleer’ in Utrecht.

wanneer

Bij overbelasting (fysiek, mentaal, emotioneel), blessures, gemis, levensveranderende gebeurtenissen of als onderhoud voor je algehele gezondheid.

duurzaam

Ik maak gebruik van duurzaam geproduceerde handdoeken en werk met 100% natuurlijke oliën van diverse makelij.

school

Op Holos, academie voor massagetherapie haalde ik mijn eerste masseursdiploma en er komen steeds nieuwe vormen van massage, lichaamswerk en healing bij. Het komt tijdens een sessie regelmatig voor dat er trauma omhoog komt (trauma zit in iedereen).  Ik vond veel herkenning in de methode Somatic Experiencing van Peter Levine. Zijn theorie biedt me een kader om veilig te werken.

wie

Mijn naam is Anneke en het geeft me voldoening om mensen  op een ontspannen manier mee naar binnen te nemen en dichterbij zichzelf weer naar buiten te laten gaan. Dat klachten verminderen of verdwijnen en dat mensen vrijer en geïnspireerd weer naar buiten gaan.